Poll 2. Are you a follower?

6 05 2008

There is a new poll on this blog: “are you a follower of this blog?”, that is do you (or do you plan to) read this blog regularly /frequently or did you just dropped by and found what you were looking for (or not).

This poll will stay for one or two weeks at the side bar, will stay open for another week in this post. After closure the results will be shown on a separate page (Polls)

Below you may leave a comment if you like.

*******************

Hieronder en in de sidebar vind je een nieuwe poll: A follower of this blog? Volg je dit blog regelmatig of ben je een echte fan? Misschien zit dit blog in je RSS-feeder, kom je via de ubaspoetnik site of kom je gewoon regelmatig langs. Als dat zo is stop je dan als de Spoetnikcursus voorbij is of blijf je gewoon gezellig langskomen?

Of is dit de eerste keer dat je dit blog bezoekt en wil je wel vaker langskomen of heb je het hier wel gezien?

Misschien hebben oplettende lezertjes gezien dat er net een soortgelijke poll stond, met zelfs al 2 stemmen. Sniff, sniff van 2 spoetnikkers die er straks mee ophouden!! Ik heb de poll daarom niet vervangen (néé echt niet), maar wilde de tekst aanpassen. Helaas lukte mij dat niet vanuit de gfxpoll-site. Heb toen vanuit mijn mail een link gevolgd, maar daarmee bracht ik ongewild een stem uit, nl dat ik het hier wel gezien had (optie 1). Dom, dom, dom. Jullie begrijpen, dat ik dat niet zo kan laten staan. Dus hier de nieuwe versie.

Ik hoop dat de 2 spoetnikers opnieuw hun stem willen uitbrengen (het mag ook een andere stem zijn, hoor :). Excuus voor het ongemak!

De poll zal 1-2 weken op de sidebar blijven staan, misschien zijn er dan al wel 5 stemmen…. :). Verder blijft de poll in deze post staan en zullen de resultaten na het sluiten van de poll op de “Poll”-pagina komen te staan

Poll: A follower of this blog?

Tussenstand:

Ook een poll maken? klik dan hier


Actions

Information

5 responses

7 05 2008
Zygomorf

Beste Laika,
Het lijkt wel of je geen afscheid kunt nemen van alle Spoetnik bloggers? 😉
Ik heb gestemd op Yes, I’m a regular follower. Maar dat behoeft toch enige toelichting. Jouw blog zit in het totale pakket van de spoetnik blogs. En die blijf ik voorlopig nog even volgen. Voor altijd…. hmm dat weet ik nog niet. Ik ben dan weliswaar geen informatie specialist maar vind het wel leuk te lezen over zaken die de informatie specialist tegen komt. Ga zo door.
Ik ben zelf bezig een nieuwe blog op te zetten voor de duur van de nieuwbouw van de faculteit NWI, in het bijzonder de bibliotheek. Ik twijfel nog even of ik echt een nieuw adres zal aanmaken of dat ik onder mijn reeds bekende blog naam verder zal gaan.
Groetjes, Zygomorf

7 05 2008
Zanni3

Ik ben geen follower in de zin, dat ik er prive aan gewerkt heb.(mede om praktische redenen thuis wel een PC,maar nog geen internet.) Voor mij is het extra naast mijn werk, want ik werk maar 19 uur regulier voor de UvA, dus het is passen en meten. Ik ben vooral geinteresseerd in de praktische kant. Wel merkte ik onlangs hoe handig Google-docs is, dakzij mijn collega’s, vooral als ze er even niet zijn kun je toch iets toevoegen aan een gezamelijk document.
Mijn angst was wel aantasting van mijn privacy en het verzuipen in informatie.
Dankzij dit traject ben ik me wel in een aantal zaken gaan verdiepen en belandde ik op een interessante doscussieavond in Felix Meritis met o.a. Andrew Keen, van wie ik nu het boek heb met handtekening! Ik heb er ook van geleerd dat ik mezelf beter moet gaan promoten, dat kostte me in het begin de meeste moeite.Ik zie inmiddels voor mezelf prive ook meer mogelijkheden,maar de (macho) egotripperij, waar het ook op kan uitdraaien spreekt me minder aan. Ik wil nu toch echt de fotografie opnieuw gaan oppakken!

7 05 2008
Zygomorf

Laika, heb je iets veranderd in je blog settings? Ik zie dat mijn eigen avatar is vervangen door een aardig figuurtje.
Zygomorf

7 05 2008
laikaspoetnik

@Zygomorf, dat klopt. Ik zag het gisteren bij de wordpress-tips staan.

Onder “settings” bij de tab “discussion” kun je kiezen uit verschillende avatars voor mensen die geen eigen avatar tonen. Ik heb gekozen voor monsters 🙂
Deze avatar past zich aan aan het ip, daarom is hij redelijk uniek voor elk persoon.

7 05 2008
Caroline

Hallo Laika, Ik was gisteren één van die twee stemmers en had eigenlijk direct al spijt van mijn keuze. Dus ik was blij dat ik een nieuwe kans kreeg en heb zojuist opnieuw gestemd. Ben natuurlijk gewoon van plan om jouw blog te blijven volgen! Trouwens, dank je wel voor je opmerking bij je uitslag van je eerste poll, waarin je bij tot de meest actieven telt. Natuurlijk erg leuk om te lezen! En nu ben ik benieuwd wat voor avatar er bij mij tevoorschijn zal komen. Groetjes, Gitele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: